Bel mij terug

Over DienstPlanner

DienstPlanner stelt je in staat om te allen tijde bereikbaar te zijn voor berichten van jouw klanten. Hierdoor kun je service verbeteren, en klanttevredenheid verhogen. 

 

Met DienstPlanner kun je op een professionele wijze de aanname van klachten of storingsberichten automatiseren. DienstPlanner zorgt ervoor dat elk kritisch bericht terecht komt bij de dienstdoende medewerker van jouw bedrijf. Hieronder is een video weergegeven waarin DienstPlanner in detail wordt uitgelegd.DienstPlanner is dé oplossing waarmee je altijd bereikbaar bent voor jouw klanten voor een storing. 

De klant belt naar jouw algemene (service) nummer en wordt gevraagd om zijn naam, telefoonnummer en een korte beschrijving van de storing. Jouw medewerker wordt op zijn eigen (mobiele) telefoon geïnformeerd over de melding van de klant. Doordat de medewerker ook een SMS ontvangt met het juiste nummer van de klant, kan de dienstdoende medewerker gemakkelijk contact opnemen met betreffende klant. Is de medewerker niet bereikbaar? Dan kan automatisch worden doorgeschakeld naar een back-up dienstdoende medewerker.MonteurDirect doorschakelen

Het is ook mogelijk om bellers direct door te verbinden naar jouw medewerkers. De beller hoeft dan geen informatie achter te laten. Ook bij direct doorschakelen kan gebruik worden gemaakt van een back-up medewerker als in eerste instantie de telefoon niet wordt beantwoord.

 

Dienst wisselen

Om ervoor te zorgen dat je echt altijd bereikbaar bent, is het belangrijk dat medewerkers eenvoudig tijdig hun dienst kunnen ruilen. DienstPlanner maakt het mogelijk voor uw medewerkers om met het sturen van een SMS de dienst van dienstdoende collega over te nemen.

 

Online DienstPlanner

Via een eenvoudig te gebruiken online tool kun je de diensten van jouw medewerkers inplannen. Op dezelfde website staan alle meldingen van uw klanten in een handig overzicht én is aangegeven wie welke melding heeft aangenomen. Op deze manier is alle informatie altijd beschikbaar.

 
  

 

Error

Waarom DienstPlanner?


Klanttevredenheid wordt sterk beïnvloed door de manier van aanname en afhandeling van storingen en klachten. Dit gaat in de praktijk lang niet altijd even goed. Met DienstPlanner ben je voor jouw klanten altijd en overal direct te bereiken. Met DienstPlanner kan een klant zijn storing altijd direct bij jou melden en door de back-up functionaliteit wordt de melding ook altijd doorgezet naar een medewerker.

 


Bewezen Betrouwbaar

DienstPlanner is een product van OrcaGroup. Onze organisatie levert al meer dan 20 jaar intelligente communicatie oplossingen. De producten van OrcaGroup worden onder andere gebruikt in 112 meldkamers, medische instellingen, chemische industrie én bij vele MKB ondernemingen.


Interesse?

De oplossing wordt ingericht op de specifieke behoefte van jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

We geven je graag een demo van DienstPlanner. Ook kun je DienstPlanner een maand op proef gebruiken. Natuurlijk is dat helemaal vrijblijvend. Vraag je gratis versie hier aan!

 
Klant