Bel mij terug

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik de DienstPlanner bestellen?

Via dit formulier kun je contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we hoe DienstPlanner voor jou ingericht kan worden. Het is ook mogelijk om deze afspraak telefonisch te laten plaatsvinden.


Hoe betrouwbaar is deze dienst?

DienstPlanner maakt onderdeel uit van het hosted platform van OrcaGroup. Dit platform staat in een streng beveiligd datacenter. Op het platform van DienstPlanner worden ook diensten geleverd aan 112 meldkamers, politie, chemische industrie en ziekenhuizen.


Voor wie is DienstPlanner bedoeld?

DienstPlanner is bedoeld voor alle organisaties met medewerkers die bij incidenten opgeroepen moeten worden. Voorbeelden zijn installatiebedrijven met storingsmonteurs en zorginstellingen met verplegend personeel.

 

Kan ik ook een apart servicenummer bestellen?

Het is ook mogelijk om bij OrcaGroup een apart nummer aan te vragen voor jouw storingsdienst (een servicenummer). Dit kan via een standaard lokaal nummer of bijvoorbeeld via een 088-nummer. Wij informeren jou graag over de verschillende mogelijkheden.


Hoe zorg ik voor de doorschakeling van mijn bestaande telefoonnummer naar DienstPlanner?

De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van jouw telefonieomgeving. In de meeste gevallen zal jouw telefooncentrale de mogelijkheid bevatten om automatisch (buiten kantoortijden) door te schakelen naar DienstPlanner.


Wat is de contracttermijn?

Je kunt jouw abonnement opzeggen met een termijn van 1 maand, je zit dus nooit vast aan een abonnement


Bij wie kan ik terecht met vragen?

Voor al jouw vragen kun je terecht bij onze helpdesk via 0412 - 695 100 of via info@dienstplanner.com.


Wie is de organisatie achter DienstPlanner?

DienstPlanner is een product van OrcaGroup. Sinds 1991 levert OrcaGroup innovatieve en zelf ontwikkelde communicatieoplossingen. De producten van OrcaGroup worden gebruikt door onder meer gemeenten, 112 meldkamers, chemische industrie, vliegvelden, ziekenhuizen en grote installatiebedrijven.


Kan ik een demonstratie krijgen van DienstPlanner?

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvende demonstratie. Neem contact met ons op voor een afspraak via het contactformulier of bel naar 0412 - 695 100.